ANUNT DE ULTIMA ORA!


EVENIMENTUL SE AMÎNĂ PENTRU DATA DE 25 IUNIE
Ne pare rau de efortul depus pentru reusita evenimentului si faptul ca v-am pus in aceasta situatie dar traseul este inpracticabil datorita zilelor ploioase care au fost si care urmeaza. Vreau sa ne bucuram toti de pedalat si buna dispozitie intr-o zi cu soare si atmosfera de distractie.

Inscrierile se vor prelungi pana pe 18 iunie


Rog pe cei care nu mai pot participa pe data de 25 iunie sa ne contacteze la pelicanbiketulcea@yahoo.ro pina pe data de 3 iunie pentru restituirea taxei.
Va multumim pentru intelegere si va rog sa dati vestea mai departe.

Informatii Utile

 

In aceasta pagina veti gasi informatii utile, bineinteles in conditiile in care doriti sa practicati ciclismul.

O bicicleta speciala
Bicicleta D-Drive are un design ce elimina lantul, schimbatoarele si rotile dintate. Cand spui copilarie, spui jocuri, julituri si biciclete.

Bicicleta este intr-o continua schimbare, ea fiind cel mai populat mijloc de transport din intreaga lume (100 milioane biciclete vandute pe an, dublu fata [...]
Postat in 11/ 3/ 2013
Cum imi aleg bicicleta?
Deci te-ai hotarat sa-ti iei bicicleta... usor, nu? te gandesti ca te duci in magazin si alegi una care iti place. Ai putea sa faci asta, dar apoi s-ar putea sa n-o folosesti... De ce?

În primul rând trebuie sa te hotarasti ce-ti doresti [...]
Postat in 11/ 3/ 2013
Legislatie
Extrase din Regulamentul de aplicare a OUG nr 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice (ce au legatura cu Bicicletele):

Sect 1.

Art.14. În circulatia pe drumurile publice, bicicleta trebuie: a) sa fie prevazuta cu dispozitiv de frânare eficace;
b) sa fie prevazuta cu sistem [...]
Postat in 9/ 3/ 2013